СПОЈКА ЗА ПОКЛОПЕЦ 65ММ НА DLP КАНАЛ 80 ММ, 010801 – LEGRAND

121 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-СПОЈКА ЗА ПОКЛОПЕЦ ЗА НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН КАНАЛ; ДИМЕНЗИИ-50X150 И 50X170mm; ДОЛЖИНА- 65mm; ПАКУВАЊЕ- 10 ПАР.