ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ DLP 150×65 010433 – LEGRAND

1.016 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC, ABS; БОЈА-БЕЛА(RAL 9003); ТИП-НЕПЕРФОРИРАН МОДУЛАРЕН ЗА ОГ МОНТАЖА; ВИСИНА НА ОТВОРОТ ЗА КАПАКОТ-130mm ИЛИ 2x65mm,КАПАКОТ СЕ НАБАВУВА ПОСЕБНО; ДИМЕНЗИИ-150x65mm; ДОЛЖИНА-2м; ПАКУВАЊЕ- 16м.