РАМКА 4M EXP VIVID КРЕМ СО КРЕМ НОСАЧ 70204.99

174 ден

ЗА ПОКРИВАЊЕ НА СКЛОП 4M СО ШИРИНА 4X22,2
СЕ ВГРАДУВА НА ПОДЛОШКА ЗА 4М (АРТИКЛ 71004 ИЛИ 71024) СО ПРИТИСКАЊЕ
ДИМИНЗИИ: 142,4 mm X 91,8 mm

400368 Brand:

Опис