ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 16x16mm(ШXВ), MUTLUSAN

24 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-16x16mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-100m.