ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 100×100(ШXВ), MUTLUSAN

458 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-100x100mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-20m.