ПЕРФОРИРАНА ЛЕНТА, МЕТАЛНА Ф5, 10m

270 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПЕРФОРИРАНА ПОЦИНКУВАНА ЧЕЛИЧНА ЛЕНТА;
ПЕРФОРАЦИЈА-Ф5;
ДИМЕНЗИИ-(0,5×12)mm (ВxШ);
ПАКУВАЊЕ-10m.

395089