ПЕРФОРИРАНА ЛЕНТА, МЕТАЛНА Ф7, 10m

305 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПЕРФОРИРАНА ПОЦИНКУВАНА ЧЕЛИЧНА ЛЕНТА;
ПЕРФОРАЦИЈА-Ф7;
ДИМЕНЗИИ-(0,6×17)mm (ВxШ);
ПАКУВАЊЕ-10m.

395090