КАБЕЛ UC500 S23 Cat.6A U/FTP 4P LSHF 500m DRAKA

40 ден

НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 6,9 mm;
РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 8 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20 °C до +60 °C;
ФРЕКВЕНЦИЈА: ДО 500 MHz;
БРЕНД: DRAKA COMTEQ;
СТАНДАРДИ: EIA/TIA-568-B.2, ISO/IEC 11801, IEC 61556-5, EN 50173-1, EN 50288-10;
ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 45 kg/km;
ПАКУВАЊЕ: 500 m;

313091 Brand: