КАБЕЛ UC400 S23 Cat.6 U/FTP 4P LSHF 305m DRAKA

38 ден

НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 6,5 mm; РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 8 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20 °C до +60 °C; ФРЕКВЕНЦИЈА: ДО 400 MHz; БРЕНД: DRAKA COMTEQ; СТАНДАРДИ: TIA/EIA-568-C.2, ISO/IEC 11801, IEC 61556-5, EN 50173-1, EN 50288-5-1; ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 44 kg/km; ПАКУВАЊЕ: 305 m;