КАБЕЛ UC300 S24 Cat.5e F/UTP 4P LSHF 500m DRAKA

29 ден

НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 5,9 mm;
РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 8 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20 °C до +60 °C;
ФРЕКВЕНЦИЈА: ДО 300 MHz;
БРЕНД: DRAKA COMTEQ;
СТАНДАРДИ: TIA/EIA-568-B.2, ISO/IEC 11801, IEC 61556-5, EN 50173-1, EN 50288-2-1;
ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 37 kg/km;
ПАКУВАЊЕ: 500 m;

313064 Brand: