КАБЕЛ UC400 S23 Cat.6 U/FTP 4P LSHF 500m DRAKA

38 ден

НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 6,5 mm;
РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 8 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20 °C до +60 °C;
ФРЕКВЕНЦИЈА: ДО 400 MHz;
БРЕНД: DRAKA COMTEQ;
СТАНДАРДИ: TIA/EIA-568-C.2, ISO/IEC 11801, IEC 61556-5, EN 50173-1, EN 50288-5-1;
ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 44 kg/km;
ПАКУВАЊЕ: 500 m;

313084 Brand: