КУЌИШТЕ ЗА 1 ТИПКАЛО,W:68mm L:72mm H:60mm,PY1BOS EMAS

175 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; БРОЈ НА ОТВОРИ- 1; НАМЕНЕТО ЗА ТИПКАЛА- Ф22; БОЈА- СИВА-ЦРНА; ДИМЕНЗИИ- 60x68x75(ВxШxД); СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP50.