КОНТРОЛА ЗА КРАН,8 ТИПКАЛА,1 БРЗИНА,PV9T12222 EMAS

3.275 ден

ТИП- КОНТРОЛНА КУТИЈА ЗА КРАН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
БРОЈ НА ОТВОРИ- 9;
БРОЈ НА ТИПКАЛА-8;
ПОМОШЕН КОНТАКТ- 1NC;
БРЗИНА- 1;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 4A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1.5-2.5mm2;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

125232 Brand: