КОНТРОЛА ЗА КРАН,2 ТИПКАЛА,1 БРЗИНА,PV3T12 EMAS

1.152 ден

ТИП- КОНТРОЛНА КУТИЈА ЗА КРАН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
БРОЈ НА ОТВОРИ- 3;
БРОЈ НА ТИПКАЛА-2;
БРЗИНА- 1;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 4A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1.5-2.5mm2;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

125220 Brand: