КОНТРОЛА ЗА КРАН,4 ТИПКАЛА,1 БРЗИНА,PV5T122 EMAS

1.916 ден

ТИП- КОНТРОЛНА КУТИЈА ЗА КРАН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
БРОЈ НА ОТВОРИ- 5;
БРОЈ НА ТИПКАЛА-4;
БРЗИНА- 1;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 4A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1.5-2.5mm2;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

125224 Brand: