КОНТРОЛА ЗА КРАН,3 ТИПКАЛА,2 БРЗИНИ,PV3E30B4 EMAS

1.736 ден

ТИП- КОНТРОЛНА КУТИЈА ЗА КРАН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
БРОЈ НА ОТВОРИ- 3;
БРОЈ НА ТИПКАЛА-3;
ПОМОШЕН КОНТАКТ- 1NC;
БРЗИНА- 2;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 4A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1.5-2.5mm2;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

125223 Brand: