КОНТРОЛА ЗА КРАН,4 ТИПКАЛА,2 БРЗИНИ,PV5T144 EMAS

2.403 ден

ТИП- КОНТРОЛНА КУТИЈА ЗА КРАН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
БРОЈ НА ОТВОРИ- 5;
БРОЈ НА ТИПКАЛА-4;
БРЗИНА- 2;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 4A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1.5-2.5mm2;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

125225 Brand: