КОНТРОЛА ЗА КРАН,5 ТИПКАЛА,1 БРЗИНА,PV5Е30B22 EMAS

2.019 ден

ТИП- КОНТРОЛНА КУТИЈА ЗА КРАН; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; БРОЈ НА ОТВОРИ- 5; БРОЈ НА ТИПКАЛА-5; ПОМОШЕН КОНТАКТ- 1NC; БРЗИНА- 1; НОМИНАЛНА СТРУЈА- 4A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1.5-2.5mm2; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;