КОНТРОЛА ЗА КРАН,2 ТИПКАЛА,2 БРЗИНИ БРЗИНА,PV3T14 EMAS

1.396 ден

ТИП- КОНТРОЛНА КУТИЈА ЗА КРАН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
БРОЈ НА ОТВОРИ- 3;
БРОЈ НА ТИПКАЛА-2;
БРЗИНА- 2;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 4A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1.5-2.5mm2;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

125221 Brand: