КОНТРОЛА ЗА КРАН,5 ТИПКАЛА,2 БРЗИНИ,PV5E30B44 EMAS

2.743 ден

ТИП- КОНТРОЛНА КУТИЈА ЗА КРАН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
БРОЈ НА ОТВОРИ- 5;
БРОЈ НА ТИПКАЛА-5;
ПОМОШЕН КОНТАКТ- 1NC;
БРЗИНА- 2;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 4A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1.5-2.5mm2;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

125227 Brand: