КОНТРОЛА ЗА КРАН,7 ТИПКАЛА,1 БРЗИНА, СО КЛУЧ PV7EA30B222 EMAS

3.202 ден

ТИП- КОНТРОЛНА КУТИЈА ЗА КРАН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
БРОЈ НА ОТВОРИ- 7;
БРОЈ НА ТИПКАЛА-7;
ПОМОШЕН КОНТАКТ- 1NC;
БРЗИНА- 1;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 4A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- 1.5-2.5mm2;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

125230 Brand: