КУЌИШТЕ ЗА 3 ТИПКАЛA,V:68mm L:142mm H:60mm,PY3BOS EMAS

270 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; БРОЈ НА ОТВОРИ- 3; НАМЕНЕТО ЗА ТИПКАЛА- Ф22; БОЈА- СИВА-ЦРНА; ДИМЕНЗИИ- 60x68x142(ВxШxД); СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP50.