КУЌИШТЕ ЗА 4 ТИПКАЛA,W:68mm L:177mm H:60mm,PY4BOS EMAS

299 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; БРОЈ НА ОТВОРИ- 4; НАМЕНЕТО ЗА ТИПКАЛА- Ф22; БОЈА- СИВА-ЦРНА; ДИМЕНЗИИ- 60x68x177(ВxШxД); СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP50.