КУЌИШТЕ ЗА 6 ТИПКАЛA,W:68mm L:247mm H:60mm,PY6BOS EMAS

306 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; БРОЈ НА ОТВОРИ- 6; НАМЕНЕТО ЗА ТИПКАЛА- Ф22; БОЈА- СИВА-ЦРНА; ДИМЕНЗИИ- 60x68x247(ВxШxД); СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP50.