КУЌИШТЕ ЗА 2 ТИПКАЛA,W:68mm L:107mm H:60mm,PY2BOS EMAS

211 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; БРОЈ НА ОТВОРИ- 2; НАМЕНЕТО ЗА ТИПКАЛА- Ф22; БОЈА- СИВА-ЦРНА; ДИМЕНЗИИ- 60x68x107(ВxШxД); СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP50.