КАПАК ЗА ИНД. КОНЕК., 6Р,EBА06ТК, EMAS

79 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; НАМЕНА- ЗА 6 ПИНСКИ КОНЕКТОР.