КАПАК ЗА ИНД. КОНЕК. ,10Р,EBА10ТК, EMAS

82 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; НАМЕНА- ЗА 10 ПИНСКИ КОНЕКТОР.