ИНД. КОНЕК. МАШ. СЛОБ. АГОЛ.,МЕТ. 16А, 10Р,IP65,PG21, EBM10FU10 EMAS

711 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,СЛОБОДЕН-МАШКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 10;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- СТРАНИЧЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО 2 МЕТАЛНИ РАЧКИ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 71x131x57mm(ВxШxД).

131940 Brand: