ИНД. КОНЕК. ЖЕН. ВГРАД.,МЕТ. СО МЕТ. КОЧ.,16А,10Р,IP65, PG21,EBM10PM47,EMAS

806 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ, ВГРАДЕН-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 10;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- ДОЛЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО 2 МЕТАЛНИ РАЧКИ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 47x1119x57mm(ВxШxД).

131947 Brand: