ИНД. КОНЕК. ЖЕН. НАДГР. АГОЛ.,МЕТ. СО МЕТ. КОЧ.,16А,10Р,IP65,PG21,EBM10PD17,EMAS

1.251 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,ОГ-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 10;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- СТРАНИЧЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО 2 МЕТАЛНИ РАЧКИ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 83.5x118x57mm(ВxШxД).

131945 Brand: