ИНД. КОНЕКТ. ЖЕН. СЛОБ. ПРАВ,МЕТ. СО МЕТ. КОЧ.,16А,6Р,IP65,PG16,EBM06PU36,EMAS

766 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,СЛОБОДЕН-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 6;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- ГОРЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО МЕТАЛНА РАЧКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 76×73.5x65mm(ВxШxД).

131933 Brand: