ИНД. КОНЕК. ЖЕН. НАДГР. АГОЛ.,МЕТ. СО МЕТ. КОЧ.,16А,6Р,IP65,PG16,EBM06PD16,EMAS

1.123 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,ОГ-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 6;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- СТРАНИЧЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО МЕТАЛНА РАЧКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 73.5x81x57mm(ВxШxД).

131935 Brand: