ИНД. КОНЕК. ЖЕН. ВГРАД.,МЕТ. СО МЕТ. КОЧ., 16А, 6Р,IP65,PG16,EBM06PM46

664 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ, ВГРАДЕН-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 6;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- ДОЛЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО МЕТАЛНА РАЧКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 48.5x80x66mm(ВxШxД).

131937 Brand: