ИНД. КОНЕК. ЖЕН. ВГРАД.,МЕТ. СО ПЛАС. КОЧ., 16А, 6Р,IP65,PG16, EBM06PM42, EMAS

664 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ, ВГРАДЕН-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 6;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- ДОЛЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО ПЛАСТИЧНА РАЧКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 48.5x80x66mm(ВxШxД).

131936 Brand: