ИНД. КОНЕК. МАШ. СЛОБ. ПРАВ,МЕТ.,16А,6Р,IP65, PG16,EBM06FU10,EMAS

562 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,СЛОБОДЕН-МАШКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 6;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- СТРАНИЧЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО 2 МЕТАЛНИ РАЧКИ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ-54×77.5x43mm(ВxШxД).

131930 Brand: