ИНД. КОНЕК. МАШ. СЛОБ. ПРАВ,МЕТ.,10А, 5Р,IP65, PG11,EBM05FU30,EMAS

281 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,СЛОБОДЕН-МАШКИ, МЕТАЛЕН; БРОЈ НА ПИНОВИ- 5; НОМИНАЛНА СТРУЈА- 10A; ВЛЕЗ- ГОРЕН ВЛЕЗ; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65; ДИМЕНЗИИ-27x34x51mm(ВxШxД).