КАПАК ЗА ИНД. КОНЕК.,5Р,EBА05ТК, EMAS

75 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; НАМЕНА- ЗА 5 ПИНСКИ КОНЕКТОР.