ИНД. КОНЕК. ЖЕН. НАДГР. АГОЛЕН,МЕТ. СО МЕТ. КОЧ.,10А,5Р,IP65,PG11,EBM05PE46,EMAS

357 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,ОГ-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 5;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 10A;
ВЛЕЗ- ДОЛЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО МЕТАЛНА РАЧКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 40x40x75mm(ВxШxД).

131927 Brand: