ИНД. КОНЕК. ЖЕН. СЛОБ. ПРАВ,МЕТ. СО МЕТ. КОЧ.,10А,5Р,IP65, PG11,EBM05PU36,EMAS

357 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,СЛОБОДЕН-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 5;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 10A;
ВЛЕЗ- ГОРЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО МЕТАЛНА РАЧКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 38x35x63.5mm(ВxШxД).

131926 Brand: