КАПАК ЗА ИНД. КОНЕК.,24Р,EBА24ТК, EMAS

105 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; НАМЕНА- ЗА 24 ПИНСКИ КОНЕКТОР.