ИНД. КОНЕК. ЖЕН. ВГРАД.,МЕТ. СО МЕТ. КОЧ.,16А,24Р,IP65, PG21,EBM24PM47,EMAS

1.130 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ, ВГРАДЕН-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 24;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- ДОЛЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО 2 МЕТАЛНИ РАЧКИ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 47x166x57mm(ВxШxД).

131967 Brand: