ИНД. КОНЕК. МАШ. СЛОБ. АГОЛ.,МЕТ. 16А, 24Р,IP65,PG21, EBM24FU10 EMAS

1.052 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,СЛОБОДЕН-МАШКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 24;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- СТРАНИЧЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО 2 МЕТАЛНИ РАЧКИ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 71x131x57mm(ВxШxД).

131960 Brand: