ИНД. КОНЕК. ЖЕН. ПРАВ,ПЛАС. СО МЕТ. КОЧ.,10А,5Р,IP65,PG11,EBP05PU36,EMAS

284 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,СЛОБОДЕН-ЖЕНСКИ, ПЛАСТИЧЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 5;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 10A;
ВЛЕЗ- ГОРЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО МЕТАЛНА РАЧКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 38x35x63.5mm(ВxШxД).

131916 Brand: