ИНД. КОНЕК. МАШ. СЛОБ. ПРАВ,ПЛАС.,10А, 5Р,IP65, PG11,EBP05FU30,EMAS

252 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,СЛОБОДЕН-МАШКИ,ПЛАСТИЧЕН; БРОЈ НА ПИНОВИ- 5; НОМИНАЛНА СТРУЈА- 10A; ВЛЕЗ- СТРАНИЧЕН ВЛЕЗ; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65; ДИМЕНЗИИ-27x34x51mm(ВxШxД).