ИНД. КОНЕК. ЖЕН. НАДГ. ПРАВ,ПЛАСТ. СО МЕТ. КОЧ.,10А,5Р,IP65,PG11,EBP05PM41,EMAS

277 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,ОГ-ЖЕНСКИ, ПЛАСТИЧЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 6;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 10A;
ВЛЕЗ- ДОЛЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО МЕТАЛНА РАЧКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 43×35.5×40.5mm(ВxШxД).

131917 Brand: