Попуст

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 3Р,63А, 10mm2,L=1000mm,ИГЛА,140 ТЕХНОПЛАСТ

1.005 ден

ТИП-ИГЛА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-63А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-10mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ДОЛЖИНА-1М(19X3 ЗАПЦИ).

1071050 Brand: