ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 16mm2,80A,1P 404912 LEGRAND

1.384 ден

ТИП-ВИЛУШКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-80А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-16mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ДОЛЖИНА-1М(56 ЗАПЦИ)

107090 Brand: