КАБЕЛ ЗА ЗВУЧНИЦИ 2×0,75 ЦРВЕНО/ЦРН

22 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: Uo/U = 300/300 V; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 4,6 x 2,3 mm; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -40 °C до +60 °C; ПАКУВАЊЕ: 100 m;