КАБЕЛ ЗА ЗВУЧНИЦИ 2×1,5 ЦРВЕНО/ЦРН

31 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: Uo/U = 300/300 V; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 6,4 x 3,2 mm; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -40 °C до +60 °C; ПАКУВАЊЕ: 100 m;