КАБЕЛ ТЕЛ. JB-Y(St)Y 2x2x0.8 ЦРВЕНА 100m

32 ден

РАБОТЕН НАПОН: MAX. 300 V НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 7 mm; РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 7,5 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30 °C до +70 °C; БРЕНД: FABER, SAT-ELIT 2000; СТАНДАРДИ: DIN VDE 0815; ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 55 kg/km; ПАКУВАЊЕ: 100 m;